Home » Wie zijn wij?

Over juridischadviesgids.nl

Juridischadviesgids is een website vol met praktische informatie voor iedereen die juridisch advies nodig heeft, of het nu gaat om arbeidsrecht, huurrecht of gewoon om fiscaal advies: op juridischadviesgids.nl vind je het antwoord.

Naast een gids vol artikelen, kun je met behulp van onze website ook gemakkelijk een juridisch adviseur vinden om je te helpen met jouw zaak. Je doet eenvoudig een gratis offerteaanvraag en komt zo in contact met adviseurs in je eigen regio: zo kies je gemakkelijk zelf de adviseur die bij je past!

10+ jaar ervaring


Onze experts hebben al ruim 10 jaar ervaring in online marketing.

1.850 + bedrijven


Onze gids bestaat uit meer dan 1.850 juridisch adviseurs!

2.220+ offertes


Al meer dan 2.220 offerteaanvragen binnen gekregen!

Zo werkt onze gratis offerteservice

Je kunt offertes aanvragen zonder verplichtingen: bovendien is de offerteservice helemaal gratis, zo zit je nergens aan vast.

Zo werkt het:
  • Stap 1: je bent op zoek naar een juridisch adviseur voor hulp bij een arbeidsconflict of bij letselschade. Voor deze en andere vraagstukken vul je het offerteformulier zo compleet mogelijk in.
  • Stap 2: wij zoeken naar geschikte juridisch adviseurs die jou het beste kunnen helpen. Je ontvangt zo snel mogelijk tot maximaal 5 offertes in je mailbox.
  • Stap 3: vergelijk de verschillende prijzen en kies daarna de juridisch adviseur die het beste bij je past.
  • Stap 4: kies zelf de adviseur met het beste aanbod en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

Wie zit er achter Juridischadviesgids.nl?

Juridischadviesgids.nl wordt sinds 2020 beheerd door een team van marketing experts. Wij vullen de website met waardevolle artikelen en verbeteren de vindbaarheid. Dit alles met het doel om het vinden en kiezen van de juiste juridisch adviseur makkelijker te maken.

Wat is onze missie?


  • De zoektocht voor bezoekers naar een juridisch adviseur gemakkelijker maken.
  • De vindbaarheid van lokale adviseurs vergroten.
  • Bezoekers voorzien van een waardevolle kennis en informatie om zo het keuzeproces gemakkelijker te maken.

Een unieke samenwerking van experts

Om tot de informatie op onze website te komen, werken we al jaren samen met de beste juridisch adviseurs. Ons team van tekstschrijvers en marketeers weet als geen ander hoe we onze website onder de aandacht krijgen en dankzij de kennis en expertise van lokale juridisch adviseurs kunnen we de website vullen met kloppende informatie. Op juridischadviesgids.nl vind je bovendien een compleet overzicht van alle adviseurs in heel Nederland, ook bij jou in de buurt!

Zo kun je contact met opnemen met juridischadviesgids.nl

Heb je hulp nodig bij je offerteaanvraag, wil je een vraag stellen of is er een andere reden waarom je contact zoekt met de webmaster van juridischadviesgids? Hieronder leggen we uit hoe je contact met ons op kunt nemen.