Hulp nodig met je aanvraag?

085 005 0245

Ma - Vr 8:30 tot 17:00 uur

Vind de beste juridisch adviseur in Aalsmeer

Heb je juridisch advies nodig of een juridische vraag? Vind snel een erkende juridisch adviseur uit Aalsmeer en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Bureaus voor juridisch advies Aalsmeer

Top 11 bureaus voor juridisch advies in Aalsmeer

Compleet overzicht van alle bureaus voor juridisch advies in Aalsmeer en omgeving

Gratis adviesgesprek aanvragen Direct contact met een jurist

Juridisch advies of rechtshulp nodig in Aalsmeer?

Op zoek naar een juridisch adviseur in Aalsmeer? In Aalsmeer zijn zijn 11 bureaus voor juridisch advies beschikbaar. Een overzicht van alle specialisten in juridisch advies en rechtshulp bij jou in de buurt. Iedere jurist of adviesbureau in deze bedrijvengids is handmatig geselecteerd door ons serviceteam. Heb je hulp nodig? Vraag offertes voor juridisch advies of rechtshulp aan.

Waarom een jurist inschakelen voor rechtshulp?

 • Jouw belangen worden behartigt door de juridisch medewerker.
 • Rechtshulp door juristen is goedkoper dan door advocaten.
 • Je bent verzekerd van de juiste juridische bijstand.
 • Een specialist weet alle actuele wetgeving en regelgeving.
 • Je krijgt duidelijk antwoord op al je juridische vragen.

Aalsmeer is een plaats in de provincie Noord-Holland met 12155 inwoners, bestaande uit 5875 mannen en 6280 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal telt Aalsmeer 5373 huishoudens. Per 5373 huishoudens is er 1 juridisch adviesbureau beschikbaar.

Heb je een juridische vraag? Start nu je gratis offerteaanvraag bij juristen uit deze gids.

Overzicht van de top 11 bureaus voor juridisch advies in Aalsmeer en omgeving

Leg jouw juridische vraag voor aan een specialist

Juridisch advies Aalsmeer

Heb je een vraag of een juridisch conflict en heb je juridisch advies nodig? Schakel dan een gespecialiseerde jurist uit Aalsmeer in. Je krijgt dan de juiste rechtshulp en de jurist behartigt jouw belangen. Zo krijg jij de juiste informatie en is een conflict snel opgelost.

Op deze pagina lees je meer over de rechtshulp door een juridisch adviesbureau, de rechtsgebieden en natuurlijk de kosten voor juridische bijstand. Wil je weten wat je moet doen bij ontslag, bij een echtscheiding of wanneer je in aanraking komt met justitie? Lees dan snel verder!

Zoek je juridisch advies?

Vind hier gemakkelijk en snel juridische adviseurs uit jouw omgeving.

Juristen in elk rechtsgebied!

Gespecialiseerde juristen bieden rechtshulp in elk rechtsgebied!

Gratis adviesgesprek!

Vul het aanvraagformulier in en ontvang een gratis intakegesprek.


Waarom een jurist inschakelen?

Wanneer moet je een juridisch adviseur uit Aalsmeer inschakelen? Bij conflicten tussen je verhuurder, de overheid of je werkgever is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. De professional behartigt jouw belangen en zorgt ervoor dat het conflict zo snel mogelijk is opgelost met het beste eindresultaat. Ook bij juridische vragen over een belastingaangifte, arbeidsongeval of het beëindigen van een arbeidsovereenkomst staat een arbeidsjurist of fiscaal jurist voor je klaar.

Voordeel van een juridisch adviseur is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan een advocaat en over de juiste kennis voor juridische bijstand en rechtshulp beschikken.

Waarom een specialist voor juridisch advies?

 • Je krijgt de juridische hulp die je nodig hebt.
 • De juridisch medewerker behartigt jouw belangen.
 • De juridisch medewerker beantwoordt al je juridische vragen.
 • De specialist is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.
 • Juristen zijn goedkoper dan advocaten. Vraag gratis offertes aan.

juridisch advies Aalsmeer

Gratis juridisch advies bij een erkende jurist uit regio Aalsmeer!

Op zoek naar een ervaren en deskundig specialist uit jouw regio voor juridische bijstand of het beantwoorden van je juridische vragen? Vul dan het formulier in! Je krijgt dan een gratis juridisch adviesgesprek bij één van de juristenbureaus uit de omgeving van Aalsmeer.

De meeste juristenbureaus bieden daarnaast een gratis intakegesprek voor rechtshulp aan. Tijdens dit gratis adviesgesprek krijg je al veel informatie van de juridisch medewerker over jouw juridische vragen of conflict.

Wat doet een juridisch adviesbureau in Aalsmeer?

Een juridisch medewerker weet alles over rechtshulp en de werkzaamheden zijn zeer divers. Zo geven ze vaak juridisch advies, maar stellen ze ook processtukken op, maken ze arbeidsovereenkomsten of doen ze geschillenbeslechting.

Meestal is een juridisch adviseur gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden, maar er zijn ook algemene juristen. Het juridisch adviesbureau behartigt altijd jouw belang. Vraag gratis offertes aan.

Dit zijn een aantal werkzaamheden van juristen:

 • Het handhaven en interpreteren van alle wet- en regelgeving.
 • Beantwoorden van juridische vragen van particulieren en bedrijven.
 • Het opstellen van juridische documenten en bijwonen van rechtszaken.
 • Contact houden met de klant of de adviseur van de tegenpartij.

Juristen voor particulieren en bedrijven

Juristenbureaus uit Aalsmeer werken zowel voor een particulier als zakelijk voor een bedrijf. Dit kan gaan om juridische dienstverlening bij conflicten tussen burgers onderling, maar ook tussen burger en bedrijf of tussen personen en overheid.

Elke zaak is uniek en vergt een aanpak op maat. Met een juridisch adviesbureau ben je verzekerd van de juiste juridische hulp. Schakel bijvoorbeeld een arbeidsjurist in bij een conflict met je werkgever of een fiscaal jurist bij vragen rondom een belastingaanslag.

jurist Aalsmeer

Rechtshulp Aalsmeer

Het krijgen van rechtshulp in Aalsmeer houdt verschillende dingen in. Het kan hierbij gaan om juridisch advies bij een vraag of een conflict, maar ook om juridische hulp bij een rechtszaak of bij een bemiddeling of geschillenbeslechting met de tegenpartij.

Privaatrecht of publiekrecht?

Privaatrecht, civiel recht of burgerlijk recht: het betekent allemaal hetzelfde. Het privaatrecht gaat over regels, wetgeving en conflicten tussen burgers, burgers en bedrijven en tussen bedrijven onderling. De wetgeving is beschreven in het Burgerlijk Wetboek.

Daarnaast bestaat er ook nog publiekrecht. Hierbij gaat het om conflicten tussen de overheid en personen (zowel burgers als bedrijven).

 • Privaatrecht: alle regels voor de onderlinge verhoudingen tussen personen.
 • Publiekrecht: wet- en regelgeving tussen de burger (ook ondernemingen) en de overheid en tussen overheidsinstanties.

Wat kost juridische hulp?

De prijzen voor een jurist uit de regio Aalsmeer zijn verschillend per specialist of juridisch bureau en specialisme. Het lage tarief begint al vanaf €50,-. Wil je een specialist inschakelen met meer ervaring? Of heb je een specialist nodig? Dan beginnen de tarieven vanaf €100,- tot ongeveer €250,-.

Waarom zijn juristenbureaus goedkoper dan advocatenkantoren?

Voordeel van het inschakelen van juristen is dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan advocaten. Dit betekent echter niet dat een jurist minder goede rechtshulp biedt dan een rechtsgeleerde. Het verschil zit namelijk in de opleiding.

Advocaten hebben een universitaire studie afgerond en daarnaast nog aanvullende opleiding bij een advocatenkantoor. Een jurist heeft een afgeronde HBO- of WO-rechtenstudie. Vraag gratis offertes aan en vind een jurist die bij jou past.

Kosten jurist 2024

Tarief van juridisch adviseur Gemiddelde kosten per uur, exclusief btw*
Laag tarief €50,- tot €100,-
Gemiddeld tarief €100,- tot €150,-
Hoog tarief €150,- tot €250,-

*Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Juridisch advies nodig? Vraag gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan bij een jurist bij één onze aangesloten partners.

Op zoek naar een ervaren juridisch adviseur?

Vind eenvoudig en snel een jurist uit Aalsmeer door het formulier in te vullen!

Gratis adviesgesprek

Wat beïnvloedt de kosten van een juridisch medewerker?

De totaalprijs voor juridisch advies is afhankelijk van een aantal zaken. Denk hierbij aan het uurtarief, of je een zelfstandig jurist inschakelt of een juristenkantoor en of je een rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten voor rechtshulp.

Het uurtarief van een specialist is onder andere afhankelijk van het specialisme en de ervaring. Over het algemeen is gespecialiseerde juridische hulp duurder, maar dan weet je wel zeker dat je de juiste hup krijgt. Vaak is een zelfstandig juridisch specialist goedkoper dan een juridisch adviesbureau met meerdere werknemers. Een zelfstandige jurist heeft namelijk lagere kantoor- en administratiekosten.

De volgende zaken beïnvloeden de prijzen voor een jurist:

 • Uurtarief en eventuele reiskosten
 • De administratie- en kantoorkosten
 • Een zelfstandige jurist of juristenkantoor
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Kosten van een rechtszaak

Rechtshulp Aalsmeer: welke rechtsgebieden zijn er?

Binnen het privaat- en het publiekrecht bestaan er verschillende rechtsgebieden. Juristen specialiseren zich meestal in één of meerdere rechtsgebieden. Het is verstandig om een gespecialiseerde jurist in te schakelen. De wet- en regelgeving verandert namelijk constant, bijvoorbeeld door wetswijzigingen, maar ook door jurisprudentie en Europese verdragen.

Een gespecialiseerd juridisch adviseur is op de hoogte van alle veranderingen. Vraag gelijk een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan!

Wonen en buren

Heb je een huurwoning en heb je juridisch advies nodig? Een jurist gespecialiseerd in dit rechtsgebied (huurrecht) heeft antwoord op al je juridische vragen en geeft juridische hulp. Schakel bijvoorbeeld juridische bijstand in om bezwaar te maken tegen een huurverhoging, bij gebreken aan je woning of voor een bemiddeling bij een conflict met de verhuurder.

Het woonrecht gaat niet alleen over huurwoningen, maar ook voor koopwoningen. Vraag bijvoorbeeld juridisch advies bij een verborgen gebrek en voor het aanvragen van vergunningen.

Rechtshulp binnen het woonrecht en huurrecht is ook nauw verbonden met het familierecht. Denk hierbij aan kwesties zoals een echtscheiding en een gezamenlijke huur- of koopwoning. Ook komt rechtshulp omtrent incasso vaak voor, bijvoorbeeld bij een huurachterstand.

Burenrecht?

Heb je een ruzie met je buren. Wil je meer weten over het recht van overpad. Of wil je weten welke regels er gelden rondom erfafscheidingen? Win dan juridisch advies in bij een juridisch adviesbureau. De juristen weten precies welke wet- en regelgeving van toepassing is.

Huurrecht

Juristen die zich gespecialiseerd hebben in huurrecht, houden zich bezig met alle wettelijke eisen op het gebied van huur. Zowel voor consumenten als voor zakelijke huurovereenkomsten. Huurrecht is niet alleen voor woningen en bedrijfspanden, maar ook voor de huur van een auto, computer of zelfs een boot.

De specialisten geven juridische hulp bij het beëindigen van een huurovereenkomst, het opstellen van een contract of bij problemen met een huurachterstand. Ook voor bescherming bij tijdelijke huur of wat je moet doen wanneer de verhuurder geen onderhoud uitvoert, biedt de specialist juridische hulp voor huurrecht.

rechtshulp Aalsmeer

Werk en inkomen

Het rechtsgebied omtrent werk en inkomen houdt meer in dan je in eerste instantie denkt. Het gaat namelijk niet alleen om arbeidscontracten en loon, maar ook om conflicten rondom ziekte, wat je moet doen als je werkloos raakt of om de arbeidsvoorwaarden. Het is verstandig om een arbeidsjurist in te schakelen bij een arbeidsconflict. De arbeidsjurist handelt namelijk altijd in jouw belang en is op de hoogte van alle regelgeving. Vraag een gratis intakegesprek aan bij een jurist uit de omgeving van Aalsmeer!

Een juridisch medewerker geeft advies over:

 • Arbeidscontracten
 • Arbeidsomstandigheden
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Ontslag & werkloosheid
 • Pensioen
 • Werktijden
 • Ziekte
 • Zwangerschap

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is één van de grootste rechtsgebieden binnen het burgerlijk recht. Het arbeidsrecht is van toepassing als er sprake is van een arbeidsrelatie tussen een werknemer en een werkgever. Rechtsgebieden die nauw verwant zijn met arbeidsrecht, zijn pensioenrecht en ontslagrecht.

Een arbeidsjurist handelt zaken af zoals het opstellen of beëindigen van een arbeidsovereenkomst en het berekenen van een ontslagvergoeding. Daarnaast handelt de arbeidsjurist ook vaak conflicten af tussen werknemer en werkgever.

Voorbeelden waarbij je juridische hulp kunt krijgen van een arbeidsjurist:

 • Ik heb niet genoeg loon gekregen!
 • Kan ik van een concurrentiebeding afkomen?
 • Heb ik recht op een ontslagvergoeding?
 • Ik ben onterecht ontslagen door mijn werkgever!
 • Wat moet ik doen als ik een transitievergoeding wil krijgen?

Juridisch advies bij ontslag?

Nederlanders vertellen of ze voor juridisch advies kiezen bij ontslag.


Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht houdt zich bezig met alle juridische kwesties rondom ondernemingen. Dit begint al met het uitzoeken van een rechtsvorm en het oprichten van een onderneming. Andere kwesties waarbij een juridisch specialist zakelijke juridische hulp geeft is bij het opstellen van contracten, de uitgifte van aandelen, het aannemen van werknemers en alles rondom de financiering van ondernemingen.

Het ondernemingsrecht is onderdeel van het privaatrecht. Hierbij gaat het om zakelijke regelgeving tussen ondernemingen en burgers. Soms heb je ook te maken met publiekrecht, dit gaat om de verhoudingen tussen bedrijven en de overheid. Denk hierbij aan het bezwaar maken tegen het afwijzen van een vergunning of tegen een hoge belastingaangifte.

Fiscaal advies van juridisch adviseur

Fiscaal recht wordt ook wel belastingrecht genoemd door een fiscaal jurist, want het heeft alles te maken met de belastingen in Nederland. Fiscaal recht is een onderdeel van het publiekrecht en niet het privaatrecht. Heb je een conflict met de Belastingdienst of heb je vragen over een belastingaangifte? Vraag dan deskundig fiscaal advies in bij een juridisch adviesbureau uit de regio Aalsmeer.

Een fiscaal jurist maakt onderscheid tussen het Europees en Nederlands fiscaal recht. De wetgeving van Nederlands fiscaal recht staan in de Algemene wet bestuursrecht. Het Europese fiscaal recht houdt zich niet alleen bezig met Europese verordeningen, maar ook met douanewetgeving.

De wetgeving rondom belastingen verandert steeds. Een fiscaal jurist houdt zich daarom altijd op de hoogte van de veranderingen.

Familierecht

Binnen het familierecht worden er veel gevoelige familiaire zaken afgehandeld. Hierbij gaat het voornamelijk om een scheiding en alles wat daarbij te maken heeft. Denk aan het bepalen van gezag of de kinderen, het opstellen van een ouderschapsplan en het verdelen van het gemeenschappelijke vermogen.

Is een advocatenkantoor verplicht?

Bij een aantal zaken binnen het familierecht, heb je verplicht een advocatenkantoor uit Aalsmeer nodig. Wil je een echtscheiding aanvragen? Alimentatie aanvragen of wijzigen? Of een geregistreerd partnerschap laten ontbinden? In deze gevallen heb je een erkend advocatenkantoor nodig en geen juridisch medewerker.

Krijg juridisch advies over onder andere de volgende vragen:

 • Hoe vraag ik een echtscheiding aan en wat gebeurd er met ons vermogen?
 • Heb ik recht op partner- of kinderalimentatie?
 • Hoe wijzig ik het ouderlijk gezag over mijn kinderen?
 • Kan ik mijn buitenlandse partner naar Nederland halen?
 • Heb ik een testament nodig?

Meer weten? Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.


Vraag gratis juridisch advies aan bij een jurist in de regio Aalsmeer!

Vul het formulier in en kom in contact met een ervaren jurist!

Vrijblijvend adviesgesprek


Erfrecht

Binnen het erfrecht wordt er bepaald wat er gaat gebeuren met het vermogen van een overledene. Specialisten maken onderscheid tussen het wettelijke recht op erven en het testament dat is opgesteld. Na het overlijden worden zowel het vermogen als de schulden van de overledene volgens de wettelijke eisen verdeeld over de nabestaanden.

Testament?

Niet iedereen heeft een testament. Wanneer er geen testament is, wordt het vermogen volgens het wettelijke recht verdeeld. Wil je niet dat het wettelijke recht wordt gevolgd na je overlijden? Laat dan een testament opstellen door een juridisch medewerker. Het testament wordt bekrachtigd met een notariële akte.

Politie en justitie

De rechtsgebieden omtrent politie en justitie zijn zeer breed. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om strafrecht en het doen van een aangiften, maar ook om verkeersovertredingen. Ook letselschade is een onderdeel, want bij verkeersongevallen met letselschade wordt er vaak smartengeld geclaimd door de slachtoffers.

Ben je in aanraking gekomen met justitie? Dan heb je juridische bijstand nodig. Denk hierbij aan juridische bijstand bij een dagvaarding of als je als getuige verhoord gaat worden bij de politie. Ook na een strafzaak kun je juridisch advies vragen, bijvoorbeeld wanneer je een strafblad krijgt en welke gevolgen dit heeft.

Vraagstukken waarover je juridisch advies kunt krijgen:

 • Wat moet ik doen als ik een dagvaarding heb gekregen?
 • Krijg ik nog een verklaring omtrent gedrag (VOG) nu ik een strafblad heb?
 • Hoe maak ik bezwaar tegen en verkeersboete voor te hard rijden?
 • Kan ik een schadevergoeding krijgen na een auto-ongeluk?
 • Wat moet ik doen als ik een uitnodiging heb gekregen voor verhoor door de politie?

Wil je meer weten? Vul het formulier en een jurist vertelt je meer over je mogelijkheden tijdens een gratis intakegesprek!

juridisch adviesbureau Aalsmeer

Aankopen en garantie

Binnen het consumentenrecht gaat het vaak om de rechten en plichten bij aankopen en garantie. Juridisch advies over aankopen gaat bijvoorbeeld over je rechten bij een aankoop via internet, wat je moet doen bij als je een abonnement of ander lidmaatschap wilt opzeggen en wat er gebeurt met een niet geleverde aankoop bij een failliet bedrijf.

Bij elke aankoop heb je een wettelijke garantie en daarnaast krijg je soms nog een aanvullend garantiebewijs. Wanneer een bedrijf echter niet je kapotte product wil terugnemen of wanneer je niet zeker bent wat je rechten zijn is het verstandig om een juridisch adviesbureau in te schakelen. Vul het formulier in, voor een vrijblijvend en gratis gesprek!

Schulden en incasso

Incasso houdt in dat er een verschuldigd geldbedrag wordt gevorderd. Vaak worden incasso’s door een deurwaarder gevorderd en gaat het hier soms om hoge (extra) kosten. Een juridisch adviesbureau helpt je bij het uitzoeken over de incassokosten terecht zijn, geeft juridisch advies bij een dagvaarding of onderhandelt over een betalingsregeling.

Andere conflicten waarbij een rechtshulpspecialist juridisch advies geeft is bijvoorbeeld bij aansprakelijkheid voor schulden van je partner of kinderen, hoe je bewindvoering kan stopzetten en wat je kan doen bij beslag leggen op je bankrekening of bij loonbeslag.

juridische hulp Aalsmeer

Letselschade

Letselschade is de lichamelijke en/of geestelijke schade die is veroorzaakt door een ongeval, medische fout, beroepsziekte of door het toedoen van een ander. Letselschadejuristen hebben vaak ook te maken met het arbeidsrecht, want bij een bedrijfsongeval moet de werkgever aansprakelijk gesteld worden voor de letselschade.

Binnen dit rechtsgebied geven juristen vaak juridisch advies over het claimen van een schadevergoeding en hoe je iemand aansprakelijk kunt stellen voor jouw letselschade. De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van een aantal factoren.

Krijg je geen rechtsbijstand? Dan worden de kosten van het juridisch adviesbureau vaak verhaald op de aansprakelijke van het letsel. Sommige juristen werken met een no-cure-no-pay-methode. Normaal is een no-cure-no-pay-constructie alleen voor juristen en verboden voor advocaten. Alleen letselschadeadvocaten mogen deze constructie voor rechtshulp wel hanteren.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand houdt in dat je via een verzekering juridische hulp krijgt. De kosten van de rechtsbijstand van een juridisch bureau zijn verzekerd. Er zijn verschillende soorten verzekeringen, bijvoorbeeld voor een particulier, zakelijk en speciaal voor wanneer je een ongeluk krijgt met een auto of motor.

Ik heb geen rechtsbijstand voor rechtshulp!

Ook zonder een rechtsbijstandverzekering voor een juridisch bureau zijn er nog andere juridische hulplijnen waar je gebruikt van kunt maken. Misschien heb je recht op rechtsbijstand via een vakbond of kom je in aanmerking voor gratis juridische ondersteuning door een laag inkomen.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering krijg je de juridische hulp die je nodig hebt bij een conflict. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt laten verzekeren. Hoe groter de dekking, hoe beter je verzekerd bent. De kosten voor het juridisch bureau uit Aalsmeer krijg je dan vergoedt door de verzekering.

Let er wel op dat er voorwaarden gelden bij een rechtsbijstand. Bij een arbeidsconflict mag het conflict bijvoorbeeld niet ontstaan zijn voordat je de verzekering hebt afgesloten. Lees altijd goed de voorwaarden door om te weten waar je recht op heeft of neem contact op met je rechtsbijstandsverzekering.

Heb je een gespecialiseerd juridisch adviesbureau nodig?

Vul het formulier in en vraag gratis juridisch advies aan!

Gratis intakegesprek

Wat is het verschil tussen een jurist en advocaat?

Vaak denkt men dat een jurist en een advocaat hetzelfde betekent, dit is echter niet het geval. Een jurist heeft een hbo of universitaire studie rechten gedaan en met succes afgerond. Je mag jezelf pas een advocaat noemen wanneer je na een universitaire rechtenstudie een aanvullende advocatenopleiding hebt gedaan bij een advocatenkantoor. Deze aanvullende opleiding duurt drie jaar en tijdens deze opleiding staat de stagiair onder begeleiding bij een advocatenkantoor.

Juristenbureaus hanteren meestal een lager uurtarief dan advocaten. Soms heb je echter een advocatenkantoor nodig, bijvoorbeeld bij zaken binnen het familierecht zoals een echtscheiding of bij een hoger beroep.

Juridisch adviseur Aalsmeer inschakelen: waarop letten?

Een juridisch adviseur inschakelen voor juridisch advies is waarschijnlijk niet iets wat je vaak doet. Wij hebben daarom een aantal tips voor je waarop je moet letten bij het inhuren van een adviesbureau. Heb je bijvoorbeeld een algemeen rechtshulpspecialist nodig of juist iemand die zich heeft gespecialiseerd in het rechtsgebied? Een gespecialiseerd juridisch medewerker is vaak iets duurder, maar heeft wel meer vakkennis.

Let op de volgende zaken bij het inschakelen van een juridisch adviseur:

 • Is de jurist gespecialiseerd binnen het rechtsgebied van mijn conflict?
 • Wat is het tarief dat de juridisch adviseur rekent juridisch advies?
 • Heb ik een juridisch adviesbureau nodig of een advocatenkantoor?

juridisch adviseur Aalsmeer

Gratis juridisch advies Aalsmeer

Wil je gratis juridisch advies? Een juridisch bureau uit de regio Aalsmeer biedt vaak een gratis intakegesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreek je je juridische vragen of je conflict met de gespecialiseerde jurist, zoals een fiscaal jurist of arbeidsjurist. Je krijgt dan al veel juridisch advies over de mogelijkheden. De jurist ondersteunt je tijdens het gehele proces en behartigt altijd jouw belangen.

Vul het formulier in om snel en eenvoudig een geschikt juristenbureau te vinden voor juridisch advies. Deze dienst is geheel gratis en zonder verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes ontvangen


Handig om te weten

Wij hebben nog een aantal handige links voor je voor juridisch advies en meer informatie over het inschakelen van juridische ondersteuning:

 • juridischloket.nl: initiatief van de Rijksoverheid voor gratis juridisch advies en meer informatie.
 • consuwijzer.nl: juridisch advies van de overheid speciaal voor de rechten die je hebt als consument.
 • eccnederland.nl: voor conflicten tussen ondernemers en consumenten uit andere EU-landen.
 • kjrw.eu: juridische informatie voor kinderen en jongeren onder de 23 jaar.
 • rechtwijzer.nl: handige informatie over de te nemen stappen bij een juridisch probleem.
 • nevoa.nl/organisatie: beroepsorganisatie speciaal voor bedrijfsjuridische adviseurs.
 • nevoa.nl: informatie over bedrijfsjuridische problemen en juristen gespecialiseerd in dit vakgebied.